Bestellen en levering

Bij Tuinhoutcentrum de Oude Stee heeft u de keuze om uw online bestelling zelf af te halen bij onze winkel te Hoogerheide (Noord-Brabant), of om de bestelling te laten bezorgen, afhankelijk het afleveradres. Wij bezorgen in zuidwest Nederland en noordwest België. Wanneer u tijdens het bestelproces uw adresgegevens invoert, krijgt u automatisch de optie om de bestelling te laten bezorgen wanneer u binnen onze transportregio valt. Indien de optie niet verschijnt, heeft u alleen de mogelijkheid de bestelling zelf af te halen.

Afhalen van uw bestelling

Komt u de bestelling zelf afhalen? Dan nemen wij contact met u op zodra de bestelling gereed is voor afhaal bij onze winkel te Hoogerheide (Noord-Brabant). U kunt de bestelling dan tijdens onze openingsuren af komen halen. Meldt u bij aankomst bij een van onze medewerkers in de winkel, zodat wij u kunnen helpen de bestelling af te ronden. Vergeet niet uw betaalbewijs mee te nemen.

Bezorgen van uw bestellen

Wij kunnen uw bestelling tegen meerprijs afleveren bij u aan huis. Deze optie is afhankelijk van uw postcode. Om de bezorgtarieven interessant te houden, kunnen wij alleen in zuidwest Nederland en noordwest België leveren. Wanneer u binnen onze bezorgregio valt, ziet u de bezorgoptie vanzelf verschijnen. De transportkosten worden tijdens het bestelproces automatisch berekend op basis van uw postcode.

Wij lossen de bestelling naast de wagen.

Reclamatie

Reclamaties over zichtbare gebreken en/of leveringen van uw bestelling, die afwijken van de orderbevestiging, dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering per e-mail aan Tuinhoutcentrum de Oude Stee te melden via info@tuinhoutcentrum.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de reclamatie in behandeling te nemen. Meldingen die we buiten de termijn van 48 uur ontvangen, kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur