Houten Veranda’s in alle stijlen, maten en houtsoorten

De Oude Stee in Hoogerheide is het adres voor houten veranda’s. Naast standaard maten leveren wij ook maatwerk veranda’s. Wij zijn dan ook het adres in de regio van Bergen op Zoom, Woensdrecht, Goes en Roosendaal om goedkoop een veranda aan te schaffen. Naast veranda’s kunt u bij ons ook terecht voor carports, terrasoverkappingen en blokhutten.

De oude stee heeft een redelijk aanbod van veranda’s uitgestald staan in de showroom. Zo kunt u optimaal een keuze maken welke veranda het beste bij u thuis past. Wilt u advies over de gebruikte houtsoorten van de veranda’s of wilt u meer weten hoe u de veranda’s kan toepassen bij u thuis, spreek dan een van onze medewerkers aan. Al onze medewerkers zijn vakmensen met verstand van hout en veranda’s. Er zal geen vraag onbeantwoord voor u blijven.

De Oude Stee de “Place to be” in de regio van Hoogerheide, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Goes en Roosendaal om voor concurrerende prijzen een veranda te kopen. Wij hebben verschillende openingstijden om onze veranda’s te komen bekijken dus kijk goed op de openingspagina van deze website of wij geopend zijn. Hebt u vragen over veranda’s die u liever eerst stelt voor dat u langs komt neem dan contact op met Tel. 0164-660676 of vul het formulier onder “Contact” in. Tot ziens aan Oude Stee 19 te Hoogerheide.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting