Houthandel Etten-Leur

Bent u op zoek naar een houthandel in Etten-Leur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bestel makkelijk en snel uw tuinhout via de webshop. U kunt uw tuinhout ophalen in onze houthandel nabij Etten-Leur of wij bezorgen het bij u thuis! Wij zorgen altijd voor de beste prijs/kwaliteit voor onze klanten en blinken uit in service. De echte hout liefhebbers nodigen we van harte uit in onze houthandel, op een steenworp afstand van Etten-Leur. 

De houthandel nabij Etten-Leur: uw tuinhout walhalla voor al uw tuinprojecten

In onze houthandel nabij Etten-Leur treft u een divers aanbod van de beste kwaliteiten tuinhout. Wanneer u hout nodig heeft voor een project is het prettig als uw houthandel u kunt voorzien in een breed assortiment, kwalitatief hout, de beste service en vakkundig tuinhout advies. Kom daarom langs bij onze houthandel nabij Etten-Leur en ontdek de beste houtsoorten Douglas tuinhout in verschillende soorten en maten, divers vuren/geïmpregneerd tuinhout of de soorten Red Class Wood.

De voordelen van de houthandel nabij Etten-Leur

Kom bij ons langs in de houthandel nabij en ontdek:

  • Het volledige assortiment van onze houtsoorten;
  • Houthandel geopend van ma – vr van 08.00 – 18.00uur;
  • Ook op zaterdag is de houthandel geopend van 08.00-16.00uur;
  • Krijg de beste adviezen, tips en service;
  • De scherpste prijzen voor de beste kwaliteit tuinhout.

Ontdek de houtgeuren in de houthandel nabij Etten-Leur

Als fan van tuinhout kent u als geen ander het gevoel wanneer u een houthandel binnen loopt. De geur van het hout herkent men uit duizenden. Vaak komen de beste tuin ideeën dan ook tot stand in de houthandel waar alle soorten, vormen en maten hout tot uw beschikking zijn. Wanneer men op zoek is naar een houthandel in Etten-Leur is het de moeite eens door te rijden naar onze houthandel. In onze houthandel treft u onder andere hardhout, palen, planken of robuust steigerhout. Met al deze soorten hout kunt u uw tuinproject tot het beste eindresultaat brengen.

Op zoek naar tuinhout in Etten-Leur?

Wanneer u op zoek bent naar tuinhout in Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres. In de houthandel vindt u precies wat u nodig heeft. Kies in de webshop het hout dat u nodig heeft en kies ervoor om het op te halen of door ons te laten bezorgen. Wij leveren voornamelijk in zuidwest Nederland en ook in noordwest België! De transportkosten worden tijdens het bestelproces automatisch berekend op basis van uw postcode.

Uw tuinhout bezorgd in Etten-Leur

Als houthandel hebben wij een passie voor elk soort tuinhout en u heeft als mens waarschijnlijk een passie voor hout als natuurproduct. Of u er nu een tuinafscheiding van wilt maken, een vlonder of een zelfgemaakt meubel. In onze houthandel treft u hét tuinhout waarmee u uw project kunt realiseren. Bestelt u liever uw tuinhout via onze webshop? Wij leveren het hout na bestelling bij u thuis. Bekijk direct het kwalitatieve Douglas hout, steigerhout of hardhout met blokhutprofiel. 

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting