Houthandel Wuustwezel

Op zoek naar voordelig tuinhout in Wuustwezel?

Bekijk ons complete assortiment!

Douglas Tuinhout

Op zoek naar voordelig tuinhout in de omgeving van Wuustwezel?

Tuinhoutcentrum de Oude Stee is de meest voordelige houthandel in de omgeving van Wuustwezel. Wij staan bekend om ons grote assortiment in geïmpregneerd Grenen en Vuren tuinhout en Douglas hout. U kunt ons grote aanbod bekijken op onze website. De actuele prijzen staan hierbij vermeld.

Komt u er niet helemaal aan uit? Wij helpen u graag! Stuur ons een bericht via de website of neem telefonisch contact op. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en denken graag met u mee.

Bestellen en leveren in Wuustwezel

Wilt u uw bestelling thuis laten leveren? Dit is voor ons geen enkel probleem in de nabije omgeving van Wuustwezel. Uw transportkosten worden berekend bij het afrekenen van uw bestelling. Lees hier meer informatie met betrekking tot het bestellen en leveren van uw tuinhout.

Onze showroom

Bij Tuinhoutcentrum De Oude Stee doet u inspiratie op voor uw tuin. U vindt ons tuincentrum in Hoogerheide, nabij Bergen Op Zoom. Vanaf Wuustwezel rijdt u met 30 minuten naar onze houthandel.  In onze overdekte showroom met tuin vindt u namelijk elk seizoen de nieuwste tuintrends op het gebied van tuinmeubelen en andere tuin accessoires. U kunt bij ons terecht voor het opdoen van verschillende tuinideeën en –oplossingen. U kunt inspiratie opdoen voor een nieuw tuinhuis en/of overkapping.

Openingstijden

Van maart t/m augustus:                                                           Van september t/m februari:

Maandag: 10:00 – 18:00 uur                                                      Maandag: 10:00 – 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag 8:00 – 18:00 uur                                       Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 8:00 – 16:00 uur                                                        Zaterdag: 9:00 – 16:00 uurOpeningstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting