Tuinhout Hoogerheide

Opzoek naar een houthandel in de buurt van Hoogerheide? Dan zit u bij de Oudestee goed! Wij hebben veel hout op voorraad. Deze kunt u in de webshop vinden, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze winkel.

Voor het beste tuinhout, advies en inspiratie voor uw volgende buitenproject in Hoogerheide komt u naar De Oude Stee. U vindt onze houthandel net buiten het dorp in Hoogerheide waar u verschillende voorbeelden kunt bekijken in de ruim opgezette showroom. Wilt u op uw gemak shoppen, met voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om bestellingen bij u thuis te laten bezorgen? Kom dan langs bij De Oude Stee, we helpen u graag bij het vormgeven van uw tuinproject.

Van tuinhout tot complete bouwpakketten voor uw tuin in Hoogerheide

In het assortiment zijn de meest voorkomende tuinhoutsoorten opgenomen. Grenen-, vuren- en Douglashouten balken en planken waarmee u zelf uw eigen project vorm kunt geven. Ook bijbehorende materialen zoals bevestigingsmaterialen en andere toebehoren zoals beits en verf bestelt u makkelijk bij De Oude Stee. Maar ook complete bouwpakketten van tuinhout die u thuis in Hoogerheide alleen nog in elkaar hoeft te zetten zijn verkrijgbaar. En u kunt deze ook nog eens aan huis laten bezorgen. Zo vindt u echt alles dat u nodig heeft voor uw volgende project onder één dak!

Welke houtsoort heeft u nodig?

Veel gebruikte tuinhoutsoorten zijn grenen, vuren en Douglas. Ook steigerhout is populair vanwege zijn uiterlijk en de aantrekkelijke prijs. Wanneer hetgeen dat u gaat bouwen het hele jaar buiten blijft staan en daarmee onder invloed staat van regen, sneeuw, wind en andere weersinvloeden, is het aan te raden om Douglas hout te gebruiken.

Douglas is harder dan grenen- of vurenhout maar toch makkelijk te bewerken. En het is goedkoper dan ‘harde’ houtsoorten zoals eiken. Geen wonder dat u Douglas hout in veel tuinen in Hoogerheide tegenkomt. Ideaal voor uw nieuwe schuur, tuinhuis of overkapping! Heeft u advies nodig? Neem contact op of kom langs voor tuinhout bij De Oude Stee, in Hoogerheide

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting