Douglas hout Roosendaal – Bergen op Zoom

Op zoek naar een douglas hout in de buurt van Roosendaal en Bergen op Zoom? Dan zit u bij de Oudestee goed! Wij hebben veel hout op voorraad. Deze kunt u in de webshop vinden, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze winkel. Download hier direct u route!

Ook in de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom ziet u steeds meer Douglas hout als vervanging van geïmpregneerd hout of hardhout. U ziet het terugkomen in schuttingen, tuinhuizen, als schaaldeel en in pergola’s. Waar komt die populariteit opeens vandaan? Bij Tuinhoutcentrum De Oude Stee zijn we ook dol op Douglas hout. We leggen u dan ook graag uit waarom deze mooie houtsoort niet mag ontbreken bij het volgende klusproject aan uw woning of tuin in Roosendaal.

Aandachtspunten bij het gebruik van Douglas hout

Een van de grootste voordelen van Douglas hout is dat het makkelijk te bewerken is en niet persé geïmpregneerd hoeft te worden. Onbehandeld heeft dit hout een levensduur van ongeveer tien tot vijftien jaar. Wilt u langer genieten van uw houten tuinhuis, veranda of pergola? Dan kunt u het hout bewerken met blanke beits. Zo wordt het hout beter beschermd maar blijft de unieke kleur goed zichtbaar. Een extra voordeel van Douglas hout is dat de prijs wat lager is dan bij hardhoutsoorten met vergelijkbare eigenschappen. Met Douglas hout spaart u mooi wat geld uit bij de verbouwing of verhuizing naar Roosendaal of Bergen op Zoom.

Het aanbod Douglas hout bij De Oude Stee

Tuinhoutcentrum de Oude Stee biedt u een compleet aanbod bouwmaterialen. Maak uw keuze uit onder andere fijn bezaagde planken, Douglas palen, ribben, schoren en vlonderplanken. Vanuit Bergen op Zoom en Roosendaal zijn wij uitstekend bereikbaar dus u hoeft niet ver te rijden voor een lading Douglas hout. Krijgt u uw bestelling liever thuis geleverd? Informeer bij onze klantenservice of uw postcode binnen ons bezorggebied ligt.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting