Houthandel Antwerpen

Op zoek naar voordelig tuinhout in Antwerpen?

Bekijk ons complete assortiment!

Douglas Tuinhout

Bent u op zoek naar goedkoop en kwalitatief goed tuinhout in de omgeving Antwerpen?

Hout is een natuurlijke stof, die overal te vinden is. Het is een hernieuwbare grondstof die je voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. U kunt hout op vele manieren gebruiken en er zelfs dingen zoals tuinhuisjes van maken. Houthandel De Oudestee heeft veel verschillende soorten hout die u kunt gebruiken voor uw tuinhuisjesproject of iets anders waarvoor u houten materialen nodig heeft. Als u op zoek bent naar meer informatie over dit onderwerp, lees dan verder!

Komt u er niet helemaal aan uit? Wij helpen u graag! Stuur ons een bericht via de website of neem telefonisch contact op. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en denken graag met u mee.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Wij handelen alleen in de beste kwaliteit materialen, en we werken hard om ervoor te zorgen dat dat is wat u krijgt wanneer u bij ons koopt.

Onze prijzen zijn betaalbaar. Terwijl onze kwaliteit hoog is, blijven onze prijzen nog steeds betaalbaar voor de meeste mensen hun budget.

Onze showroom

Bij Tuinhoutcentrum De Oude Stee doet u inspiratie op voor uw tuin. U vindt ons tuincentrum in Hoogerheide, nabij Bergen Op Zoom. Vanaf Antwerpen rijdt u met 20 minuten naar onze houthandel.  In onze overdekte showroom met tuin vindt u namelijk elk seizoen de nieuwste tuintrends op het gebied van tuinmeubels en andere tuin accessoires. U kunt bij ons terecht voor het opdoen van verschillende tuinideeën en –oplossingen. U kunt inspiratie opdoen voor een nieuw tuinhuis en/of overkapping.

Openingstijden

Van maart t/m augustus:                                                           Van september t/m februari:

Maandag: 10:00 – 18:00 uur                                                      Maandag: 10:00 – 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag 8:00 – 18:00 uur                                       Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 8:00 – 16:00 uur                                                        Zaterdag: 9:00 – 16:00 uur

 

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting