Houthandel Steenbergen

U zoekt een houthandel nabij Steenbergen? Perfect! Bekijk ons brede assortiment tuinhout in de webshop en kies ervoor het zelf op te halen of door ons bij u thuis te laten bezorgen. Onze houthandel heeft schitterend vuren/grenen geïmpregneerd hout of het trendy steigerhout! Wat uw bouw project ook is, wij bieden u de beste tips en adviezen voor elke klus. Ontdek hier hoe u uw voordelige hout kunt bestellen en kunt laten bezorgen in Steenbergen.  

Onze houthandel bezorgt in Steenbergen

Ontdek alle soorten en maten tuinhout in de houthandel nabij Steenbergen. Tuinhout is er in vele soorten en maten en is het meest fijne natuurproduct dat er is. Wanneer u op zoek bent naar hout voor een tuinafscheiding kunt u terecht in onze houthandel.

Voordelen van de houthandel nabij Steenbergen

  • Ervaar het diverse assortiment van al onze soorten tuinhout;
  • Onze fysieke houthandel geopend van ma – vr van 08.00 – 18.00uur, op zaterdag is de houthandel geopend van 08.00-16.00uur;
  • Onze online houthandel webshop is 24/7 voor u geopend;
  • Krijg de beste adviezen, tips en service voor al uw tuinprojecten;
  • De scherpste prijzen voor de beste kwaliteit voor al uw tuinhout.

Houthandel gespecialiseerd in tuinhout levert in Steenbergen

In onze houthandel werken vakkundige specialisten waar u al uw vragen over de hout soorten kunt vragen. Welk hout is geschikt om een zitmeubel te maken of welt typen hout heeft de beste kwaliteit om een tuinhuis mee te bouwen? Onze experts helpen u graag verder in de houthandel nabij Steenbergen. Weet u precies welk hout u heeft maar heeft een vraag over de levering? Bel ons gerust met al uw vragen of bekijk hier alles over het bestellen en leveren.

Tuinhout projecten en passend tuinhout

Veel van onze klanten staan voor een mooi tuinhout-project en zijn zich aan het oriënteren over welke soorten en vormen materialen ze nodig hebben. Dit doet u het beste in de houthandel zelf. Wilt u een tuinafscheiding maken, hiervoor hebben wij alle benodigdheden. Ontdek geïmpregneerde of hardhout afdeklijsten of diverse schermen en poorten. Wilt u liever een nieuwe vlonder leggen? Ook daarvoor hebben wij de beste kwaliteit vlonderplanken.

Wilt u nog meer inspiratie opdoen voor uw tuin? Bezoek dan onze showroom en houthandel nabij Steenbergen. 

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting