Houthandel Zeeland

Op zoek naar een houthandel in de buurt van Zeeland? Dan zit u bij de Oudestee goed! Wij hebben veel hout op voorraad. Deze kunt u in de webshop vinden, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze winkel.

Een houthandel in Zeeland met een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid om bestelling op te halen én te laten bezorgen? Daarvoor moet u bij De Oude Stee zijn! In onze houthandel vindt u de nieuwste tuintrends en de meest gebruikte soorten tuinhout in Zeeland. Naast tuinhout bieden wij u ook kant-en-klare schuren, carports en bouwpakketten voor blokhutten. Ontdek het complete aanbod op onze website en we zien u graag terug in de showroom in Hoogerheide.

Oneindig veel keuze bij onze houthandel op de grens van Zeeland

U vindt onze houthandel in Hoogerheide, op de grens met Zeeland. Dat betekent dat wij makkelijk bereikbaar zijn vanuit zowel Zeeland als Brabant. In de uitgebreide showroom op onze locatie staan opgebouwde schuren, overkappingen, tuinmeubelen en nog veel meer. Inspiratie genoeg dus voor uw volgende project!

In het assortiment zijn verschillende soorten tuinhout opgenomen, waaronder Douglas, grenen, vuren en steigerhout. En dan hebben we het nog niet eens over de toebehoren voor het bouwen van een schutting, tuinhuis of tuinmeubels. IJzerwaren, verf, buitenverlichting en nog veel meer. U merkt het al, de keuze is enorm. Gelukkig is er altijd een ervaren medewerker aanwezig om u te adviseren. Zo gaat u altijd met het juiste tuinhout terug naar Zeeland!

Maatwerk bij De Oude Stee

Niet alleen voor standaard producten zoals tuinhout of ijzerwaren zakt u vanuit Zeeland af naar onze houthandel in Hoogerheide. De Oude Stee specialiseert zich namelijk in maatwerk. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u weten wat mogelijk is voor uw tuin of oprit? Neem dan contact op een afspraak, dan nemen we ruim de tijd om u te adviseren.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting