Tuinhout Brabant

Op zoek naar een houthandel in de Brabant? Dan zit u bij de Oudestee goed! Wij hebben veel hout op voorraad. Deze kunt u in de webshop vinden, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze winkel.

Voor uw volgende tuinproject in Brabant bent u wellicht niet alleen op zoek naar het juiste tuinhout maar ook naar een leverancier die u kan adviseren. Op een locatie waar u ook inspiratie op kunt doen. Het totaalplaatje dus. En daarvoor kunt u terecht bij De Oude Stee, uw tuinhoutleverancier in Noord Brabant!

Op uw gemak tuinhout bekijken met het hele gezin

In onze gezellige showroom vindt u een sfeervolle uitstalling van ons tuinhout en bijbehorende producten. Van ijzerwaren en verf, tot barbecues en houten tuinmeubels. Parkeren doet u gewoon voor de deur en u bent met het hele gezin welkom. Ook de kinderen vermaken zich hier prima in onze, uiteraard van tuinhout gebouwde, speeltuin!

Bent u op zoek naar iets specifieks? Vraag dan om advies aan een van onze ervaren medewerkers. Bij De Oude Stee nemen we graag uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te helpen.

Bezorging van uw tuinhout in Noord Brabant

De Oude Stee is gevestigd in Hoogerheide en is al sinds 2003 dé leverancier voor bedrijven en particulieren in Brabant. In overleg kunnen wij uw bestelling afleveren op locatie. Het is zelfs mogelijk om complete tuinhuizen, carports of overkapping te laten plaatsen door ons professionele opbouwteam. Wilt u gebruikmaken van ons totaalpakket? Neem contact op en vertel ons uw eisen en wensen, dan bieden wij u de optie die hier het beste bij aansluit.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting