Tuinhout Middelburg-Goes

Op zoek naar een houthandel in de buurt van Middelburg en Goes? Dan zit u bij de Oudestee goed! Wij hebben veel hout op voorraad. Deze kunt u in de webshop vinden, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze winkel.

Vanuit Middelburg en Goes bent u voor het beste tuinhout snel bij tuinhoutcentrum De Oude Stee in Hoogerheide. Vanaf de A58 is onze houthandel makkelijk bereikbaar. Handig wanneer u uw bestelling op wilt halen. Wilt u deze liever laten bezorgen? Ook dat is in overleg mogelijk. Weet u al wat voor tuinhout u nodig heeft voor uw volgende project? Of laat u zich liever adviseren door een ervaren professional? Bij De Oude Stee helpen wij u graag met het samenstellen van de bouwmaterialen die het beste passen bij uw wensen en eisen.

Alles-in-één service tuinhout voor uw project in Goes of Middelburg

Bij De Oude Stee vindt u bijna alles dat u nodig heeft voor uw nieuwe tuinproject. Van houten balken en planken van vuren-, grenen-, Douglas- of steigerhout, tot impregnatiemiddelen en ijzerwaren. En dat is nog niet alles. U kunt uw tuinhout en de rest van uw bestelling ook laten bezorgen in Middelburg of Goes. Dat is een stuk makkelijker en het scheelt u een ritje met de auto. Bovendien kunt u meteen starten met uw project nadat u uw bestelling in ontvangst hebt genomen.

Of maak een afspraak voor maatwerk

Heeft u een eigen ontwerp dat u wilt laten vervaardigen? Of wilt u eerst inspiratie opdoen voor een volgend project? In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van constructies, houtsoorten en bijbehorende materialen zoals ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en verf. Voor het bespreken van de mogelijkheden tot maatwerk maakt u eenvoudig een afspraak via de website. Zo kunnen we garanderen dat er een ervaren professional klaarstaat om de opties uitgebreid met u door te nemen.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting