Tuinhout Roosendaal

Op zoek naar een tuinhout in de buurt van Roosendaal? Dan zit u bij de Oudestee goed! Wij hebben veel hout op voorraad. Deze kunt u in de webshop vinden, maar u bent natuurlijk ook welkom in onze winkel. Download hier direct u route!

Tuinhout voor uw klusproject in Roosendaal koopt u natuurlijk het liefst bij een lokaal tuinhoutcentrum. Dat scheelt immers een hoop tijd en de kans is groot dat u nog eens terug moet voor extra planken of balken. Tuinhoutcentrum De Oude Stee ligt op een steenworp afstand van Roosendaal en biedt u alle soorten tuinhout die u maar wenst. Het is zelfs mogelijk om uw planken en balken op maat te lagen zagen op onze locatie.

Zoekt u tuinhout op maat in de omgeving Roosendaal?

Mensen willen graag iets unieks in de tuin. Iets persoonlijks dat hun persoonlijke stijl en smaak weerspiegeld. Daarom bieden wij bij Tuinhoutcentrum De Oude Stee ook maatwerk aan. Tuinhout wordt volgens uw wensen op maat gezaagd op onze locatie vlakbij Roosendaal. Dat geldt voor planken en balken maar ook als u zelf een tekening heeft gemaakt of een idee heeft, luisteren wij graag naar uw wensen. Perfect op maat gezaagd tuinhout voor uw specifieke project. Dat is een voorbeeld van de complete dienstverlening waar onze houthandel om bekend staat!

Meten, meten, meten

Meten is de belangrijkste handelingen die u moet voeren voordat u voor tuinhout gaat kijken. Zorg dat u de oppervlakte en de hoogte zo nauwkeurig mogelijk in kaart brengt. Goed passende planken en balken schelen u een hoop werk in het latere stadium van het project waarin u alles in elkaar gaat zetten. Bestel daarna de materialen die u nodig heeft, gewoon eenvoudig en snel in de webshop van de Oude Stee.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting