Tuinhuisjes? Wij hebben een breed scala aan modellen uitgestald staan.

In ons tuinhout centrum aan Oude Stee 19 te Hoogerheide vindt u een breed scala aan tuinhuisjes terug. Zoals u kunt zien in de bovenkant van de website hebben wij een compleet park ingericht met diverse tuinhuisjes in alle soorten en maken. Wij kunnen de tuinhuisjes in diverse soorten materialen, maten en prijzen leveren.

De tuinhuisjes die wij leveren zijn van de merken Gardenspecial tuinhuisjes, Tuindeco tuinhuisjes, Gardival tuinhuisjes, Woodvision tuinhuisjes en Universo tuinhuisjes. Naast tuinhuisjes kunnen wij ook alle bijkomende producten leveren zoals tuinschermen, tuinhout, natuurproducten, zwembaden en prieelen. Op onze website onder tuinhuisjes kunt u een breed scala aan modellen, maten en materialen terugvinden maar dit zijn bij lange na niet alle modellen die wij kunnen leveren.

Tuincentrum De Oude Stee staat bekend in Hoogerheide, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Goes en Roosendaal en omstreken voor haar brede aanbod in tuinmaterialen en tuinhuisjes. Daarnaast voeren wij zeer concurrerende prijzen waardoor u van te voren weet dat u nooit te veel betaald voor uw tuinhuis. Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Zij kunnen u alles vertellen over de gebruikte materialen, afmetingen, modellen en merken die wij voeren met onze tuinhuisjes.

Openingstijden

Vanaf maart t/m augustus hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting