Tuinhuizen Douglas hout

Tuinhuizen van Douglas hout zijn momenteel erg populair. Daar zijn verschillende redenen voor die we later in deze tekst toe zullen lichten. Tuinhoutcentrum De Oude Stee biedt u de mogelijkheid om uw eigen tuinhuis te bouwen dankzij een ruim aanbod aan verschillende bouwmaterialen van Douglas hout. Maar het is ook mogelijk om complete tuinhuizen te kopen die u direct in de tuin kunt zetten. Er is voor ieder wat wils bij Tuinhoutcentrum De Oude Stee.

Waarom tuinhuizen van Douglas hout zo populair zijn

Tuinhuizen van Douglas hout hebben een aantrekkelijke, warme uitstraling. Het is ook de hardste naaldhoutsoort uit Europa en gaat daardoor zelfs onbehandeld 10 tot 15 jaar mee. Douglas hout laat zich makkelijk bewerken en dat maakt het ideaal bouwmateriaal voor doe-het-zelfprojecten en kant-en-klare tuinhuizen. Om verkleuring tegen te gaan is het wel aan te raden om het hout na te behandelen met beits. Wilt u de uitstraling van het hout bewaren? Kies dan voor blanke beits. Uw tuinhuis gaat nog langer mee en heeft geen verder behandeling nodig. Geen wonder dat Douglas hout zo populair is!

Zelf bouwen of kant-en-klaar kopen?

De eerste vraag die u zichzelf moet stellen is of u zelf aan de slag gaat met Douglas hout, of liever één van onze kant-en-klare tuinhuizen aanschaft. Misschien heeft u eerst nog wat inspiratie nodig voordat u een keuze kunt maken? Kom vooral langs in onze showroom in Hoogerheide, waar wij verschillende complete tuinhuizen van zowel Douglas hout als ander materialen tentoonstellen. Bij vragen kunt u altijd terecht bij één van onze behulpzame medewerkers.

Openingstijden

Vanaf september t/m februari hebben wij aangepaste openingstijden.

Maandag: 10.00 -17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur

Zomeractie 22 juni t/m 31 juli

Tot 20% korting